Ellenállóvá teheti otthonát a nap sugaraival szemben LLumar fóliával!

A LLumar ablakfóliákkal szabályozhatja a napsugarainak erejét és komfortosabbá teheti a saját és családja mindennapjait. A Nap a nyár beköszöntével túlságosan felmelegítheti otthonát, zavaró lehet a vakító fény és a lakás berendezéseit is károsítja, kifakítja. A LLumar ablakfóliázással visszaveheti lakását a Nap birtokából, és ha még ez sem lenne elég, a klímán is jelentősen spórolhat és megvédheti családját a kockázatos UV-sugaraktól.

A LLumar ablakfóliák előnyei:

  • UV védelem
  • Biztonság
  • Energiamegtakarítás
  • D ekoráció és betekintésvédelem

epulet_folia1epulet_folia2

 

 

 

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

 

Hő- és fényvédő LLumar ablaküveg fóliák

 

Az ablakok minden épületnek elmaradtatatlan részei, hisz beengedik lakásunkba a fényt és biztosíják a kilátást számunkra. Sajnos problémákat is okoznak nekünk, mint a zavaró ragyogás, hőmérséklet-növekedés vagy hőgyarapodás, magas energiaköltségek, berendezési tárgyak fakulása. A LLumar ablakfóliák, az energiaköltségek csökkentésével együtt növelik a komfortérzetet és segíthetnek nap által generált negatív hatások kontrollálásában.

A hő és az energia szabályozásában az ablakok nagyon fontos szerepet játszanak. Egyetlen háztartás energiaköltségeinek megközelítően 30%-a elpazarolt energiából adódik, amit a hőveszteség és a hőgyarapodás okoz a kezeletlen normál üvegszerkezetek esetén. A LLumar épületfóliák segíthetnek a fűtési és hűtési költségek csökkentésében, a napenergia visszaverésével és a belső hő megtartásával.

Ereszd be a napfényt lakásodba! A LLumar épületfóliák akár 87%-kal csökkentik a fény káprázó hatását, így könnyebben nézheti a tv-t vagy dolgozhat számítógépén. Továbbá, mivel a LLumar ablakfólia termékek többféle árnyalatban is elérhetők,így kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbbet.