Biztonsági fólia, mint láthatatlan védelem

A biztonsági fóliázásnak nagyon sok előnye van. Nem is olyan régen, még rácsokat szereltek az ablakokra, ha meg akarták az eberek védeni az értékeiket. Manapság ez egy üvegre ragasztott fóliával is megoldható. Amellett, hogy megnehezíti a betörők dolgát, más biztonsági tényezők is vannak, amiért megéri fóliát tenni üvegfelületeinkre. Egy olyan balesetnél, amikor ajtó, vagy ablaküveg törik, komoly sérüléseket szerezhetünk. Ezek elkerülhetők, ha biztonsági fólia van az üvegen, ugyanis a fólia a törött üveget egyben tartja, így sok esetben sérülés nélkül megússzuk a történteket.
Biztonsági fóliák az otthon és a család védelmére

Védd meg szeretteid és az otthonodBalesetek sajnos előfordulnak, de akár egy vihar is betörheti az ablakot. A szétszóródó üvegszilánkok akár súlyos sérülést vagy károkat okoznak otthonodban. Kerülje el ennek veszélyét a LLumar biztonsági fóliák és a New Style Ablakfóliázás Szeged segítségével.

Anyaga, egy vastag, minőségi poliészterfólia-alapanyagok használatával gyártott, üvegfelületekre szerelhető LLumar biztonsági fólia egy nagyon tiszta és mégis hatásos védelmet nyújt üvegtörés bekövetkeztével. Mindent összevetve, a balesetek bekövetkezése jelentősen csökkenthető, emellett az erőszakos behatolások valószínűsége is igen csekély, mivel az üveget nem lehet könnyedén és gyorsan áttörni. A fólia vastag anyagának és az erős ragasztójának köszönhetően, olyan plusz tartást ad az üvegnek, hogy azt egyrészt nehezebb betörni, ráadásul üvegtörés esetén egyben tartja az egész üveget.

A New Style Ablakfóliázás Szeged által használt LLumar biztonsági fóliák megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak, így biztos lehet benne, hogy olyan terméket választ, ami hatékony. Ezenfelül a teljesen víztiszta típusok egyáltalán nem látszanak az ablaküvegen.
A LLumar biztonsági fóliák számos nemzetközi teszteredménnyel és a

MABISZ minősítésével is rendelkeznek, melynek megléte kedvezőbb

biztosítási besorolást jelenthet lakóépületek esetében.